Första Advent

Senaste instagram. Tröjan är lite för mycket sanning, just saying. 
 
Halloj! Jisses, idag är det alltså redan första advent! Haha, nu börjar man känna sig lite stressad på riktigt :// kan meddela att jag endast köpt en enda julklapp, oupsi. Men tack och lov så är det bara 12 dagar kvar till London (!!) och där lär jag ju köpa en hel del juklappar också! :)
Första advent startades med American Apple Pancakes i brist på risgrynsgröt… Heh. Idag ska vi nog också plocka fram julpyntet, insåg vid frukosten att vi faktiskt inte ens hade tagit fram en adventsljusstake. Idag ska jag också till mormor och morfar och sälja Lillebrors Kolor och Chocolate Chip Cookies till klasskassan, hah deadline är imorgon so I need to hurry. Kind of. Sen följer kanske mormor och morfar tillbaka hem och så blir det adventsfika, med lussebullar, yeeye! :)))
 
Igår var jag med några och firade Teddy. Typ en vecka innan men wateverrr. Vi var hos Martin och åt tacos, mummsss och sen gick vi till Teddy, det var mysigt. 
 
Imorgon är det också tillbaka till skolan efter 2 veckors prao, det var ju ett tag sen. Tack och lov så är det ganska mycket kul grejer nu innan jullovet och bara 3 veckor kvaaaar!!!! Yeeessss. Så jag har det bra i alla fall, hoppas ni har det bra också så hörs vi sen! Hugz <33
365 dagar | | En kommentar |
Upp