Lite för härlig.
365 dagar, Inspiration | | Kommentera |

Allmänt mys och gårdagen

Hej bæs, 
Lördag kväll. Ligger i min säng med coconut face mask (nöjd, har typ aldrig tid för sånt). Lyckades dessutom måla naglarna imorse utan att förstöra dem. Har köpt en pennkjol från Lindex. I allmänhet ganska trött. Ska ha mys med mamma snart och lägga pussel och dricka te (this is how we do it). I allmänhet ganska nöjd med min vecka ändå.
 
Gårdagens middag
 Min marängsviss
 
Igår fick jag lite panik när jag insåg att jag inte hade en aning om när jag skulle döma fotbollsmatcher (för minisar) och som tur var så hade jag inte missat någon ännu utan jag har två matcher den sjunde och en den fjortonde. :)
Annars då? Joo, igår var jag med Ella, vi drog en snabbis till Forum och sen gick vi till henne och hade lite mys, jag hjäpte henne att välja kläder till packning, för imorse stack hon nämligen till Grekland, den lyxliraren. Igårkväll kom mormor och morfar över på middag också. Vi åt libanesiskt och marängsviss och kollade på Kristallen. Det var ganska mys det med! :)
 
365 dagar, Mat & Bakning | | En kommentar |

September 2014

 
perfect autumn
 
perfect autumn by tuvaas featuring white tops
 
Här har ni enligt mig den perfekta outfiten för september 2014. Helt lagom innan vädret har hunnit bli allt för kallt/regnigt/snöigt osv. Självklart kan den kombineras med en jacka ifall det blir för kallt! Är i alla fall sjukligt sugen på ett par Slip-ons, dessa i leopard-mönster är liiite för mycket awesomeness i ett par skor, haha! Dessa och ett par snygga Vans känns som toppen på Shoe-Wanties-listan just nu! Tror att svarta eller mörkblå (lite för mycket standard, men ja) skulle sitta bäst just nu! 
 
Hur som helst. Äntligen så är det torsdag eftermiddag vilket betyder att imorgon är det fredag och sen helg! Wiee! Jag och Ella har börjat planera en tur som kommer att ta oss genom Europa med tågluff! Såå kul, detta kommer troligen att ske om typ sex år. Där kom besvikelsen. Planerar tre år på gymnasium + ett år som utbytesstudent (kanske USA) och sen är vi typ uppe i sex år, för jag ska ju gå ut åttan och nian först också! Ajdå, jag tror att det där blev hela sju år… Wääää *SuckSuckSuck* Nu ska jag i alla fall ta och ägna lite tid åt skolan i form av läxor, så att något av det tidigare nämnda kan hända inom närmsta sju åren! Så goodbye my friends!
365 dagar, Mode/stil | | Kommentera |
Upp