2014

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Njaa, jag besökte Turkiet…!

Hur har ditt 2014 varit? Underbart och skitdåligt. 

Tror du att år 2015 kommer blir bättre? Ja, det tror jag. På vissa sätt. 

Blev du kär i år? Beror på hur man ser på saken.

Vilka länder besökte du? England, Turkiet och Spanien tror jag! :)

Bästa köpet? En väldig massa grejer, men top 3 är nog mina Yogapants från Victoria’s Secret (lever i princip i dem), höga, bruna Urban Projects och mina gråa Bailey-Button UGGs! :)

Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, oupsi! 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja. Att jag fick jobb i somras också, att jag fick resa en del, att jag fick några nya vänner, osv.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Maaassa sånger, men främst ALL OF ME - JOHN LEGEND.

Vem har du umgåtts med mest? Ebba, Ella eller Anna.

Bästa minnet från 2014? London-resan tror jag. Eller resan till Turkiet i höstas. 

Har du haft ett förhållande under 2014? Nej.

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? Träning, heh. Ska dra igång 2015 ordentligt med fotbollsträningar och gymmet. 

Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat kanske. Skulle ha lagt mer tid på skolan, oavsett om det var plugg inför prov/läxor eller bara repetitioner. 

Vad önskar du att du gjort mindre? Inte så mycket faktiskt, några småsaker.

Favoritprogram på tv? Nej, inget.

Största musikaliska upptäckten? Ed Sheeran!!

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag antar att jag var på lantstället…

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja.

Vad fick dig att må bra? Vänner, mat och resor. 

Vem saknade du? Mest Lea.

Den bästa nya personen du träffade? Anna!

Slutligen, vad vill du säga till dig själv inför 2015: Jag ska fokusera på det jag gillar och vill göra. Lev livet, haha! <3

 

GOTT NYTT ÅR, HOPPAS ALLA HAR HAFT ETT UNDERBART 2014! 2015, NU KÖR VI! 

365 dagar | | Kommentera |

London City

 
 
Ååh, vad jag saknar det här! De 2 första dagarna var vi ju i London City liksom, gick längs de stora shoppinggatorna, ner till Themsen osv. Det kommer ett inlägg till och där är det bilder från WB Studios - Th Making of Harry Potter - i Leavesden. 
OBS! Förlåt för dålig bildkvalité men alla bilder är tagna med min iPhone 6. Vi tog inte med systemkameran till London (ganska skönt att inte behöva bära på den hela tiden). 
Jaja, kram. Nu ska jag somna snart för att om en timme och 14 minuter är det julafton, wiiieeee <3333
London 2014 | | 2 kommentarer |

"Sorry och Thank You är ju i princip det enda som britterna säger!"

Jaha. Hemma från London since måndagen den 15 december 2014. Jag är alltså hemma. Wihoo och Åh nej samtidigt. Ganska skönt att komma hem men jeeeeez vad jag saknar det!! London i mitt hjärta alltså <3333
Jag shoppade mycket, ganska sick. Dag 1 och 2 spenderades på Londons gator med sevärdheter, shopping, mat, shopping och lite mer shopping. Har varit på Primark två gånger (en gång dag 1 och en gång dag 2) och det har redan en plats i mitt hjärta, Amaxing Fashion, Amazing Prices, eh ja typ något sådant. 
Hade dock inte med mig systemkameran så alla bilder är tagna med min iPhone 6.
 På riktigt lite för gott (crepes med Nutella och jordgubbar)
Shopaholicz
 
Dag 1 strosade vi mest runt på Oxford Street, vi shoppade sjukligt mycket och hade allmänt mysigt. Tanken var att dag 2 skulle gå til sevärdheter, men eh nej. 
Dag 2 shoppade vi också fast vi startade med att bege oss ner mot Convent Garden och sen vidare mot Themsen och se Big Ben, Houses of Parliament, London Eye osv. Sen gick vi upp mot Piccadilly Circus och upp på Regent Street och svängde sen av till Burlington Gardens där vi hade Abercrombie & Fitch och sen Bond Street. På Old Bond Street finns så mycket exklusiva affärer så att det skulle kunna klassas som en av Europas exklusivaste gator (Prada, Chanel, Tiffany & Co, Louis Vuitton, MiuMiu, Jimmy Choo, osv) och på New Bond Street – en gränd bort – har du flera mysiga affärer och Victoria's Secret där jag gick ner till PINK och köpte ett par Yogapants och en tröja, yogapantsen är 2 cozy 2 be true. Kanske ett av årets bästa köp. 
Dag 3 så åkte vi i alla fall till Leavesden och var på Warner Bros Studios - The Making Of Harry Potter! Shiiit asså awesome. Åååh det var på riktigt underbart, dock verkar det som nu i efterhand att jag och mamma missade en del grejer… :/ Men det var så sjukt snyggt uppbyggt och ordnat och allt, asså skulle verkligen vilja åka dit igen!<333
I miss this so freakin muchhhh <333 Mer bilder kommer sen! 
 
Jullov. Yasssssss. Idag fick vi jullov på 3 veckor lite drygt! Chilllllll
Anna sov här, vi flummade ganska grovt igår kväll men imorse var vi back 2 normal. Idag gick jag hem direkt efter avslutningen för att lilsis är lite sjuk så jag är hemma med henne nu. Annars är det väl bra! :) Har delat ut de första julklapparna idag till några härliga friends och hann inte till Ebba och Ella men förhoppningsvis så träffar jag dem på lovet så det blir mysigt! <33 I alla fall, nu ska jag ta det lite lugnt och typ göra nada. Cuz I'm häppi. Whateverrr ha det bra, så ska jag uppdatera mer, hugz <33
London 2014 | | Kommentera |
Upp