Mysigaste helgen

Har haft en suuuper-helg! I fredag efter skolan så gick jag och Nicole och tränade och sen gick jag hem och bytte om och gick sen och hämtade lillasyster på fritids. Vid (ungefär) 17.30 åkte jag sen in till Slussen och mötte mamma och där mötte vi också Lea och hennes mamma. 
Vi gick och såg en film som heter The Selfish Giant min första tanke var att det skulle handla om en självisk jätte (såklart) men namnet var mer symboliskt. Filmen var i alla fall väldigt bra och värd att tänka till över. Den utspelade sig i en helt annan värld än vad jag/vi lever i och man ser mycket tydligare kontraster och skillnade då, verkligen värd att se!
efter bion gick vi till Pizza Hut och åt och stannade där i ett par timmar. När vi hade ätit klart så följde jag med Lea hem och skulle sova där. De har nyligen flyttat och deras nya hus var sååå fint! På kvällen låg vi och kolalde på x antal Family Guy-avsnitt och hade det i allmänhet väldigt mysigt. 

På morgonen vaknade vi runt 9 och kolalde ytterligare ett par Family Guy-avsnitt, haha vi skulle verkligen behöva ett par filmtips! Åt sen en god frukost; macka, risgrynsgröt (hihi), juice och oboy. Efter frukosten åkte jag och Lea in till Liljeholms Gallerian och kollade lite, jag fick med mig ett par solglasögon från H&M och sen köpte vi varsin Frozen yoghurt och satte oss ute i solen, huuur mysigt som helst! Vi tog en liten promenad och satte oss vid vattnet på en brygga och par gjored ingenting. 
När vi kom hem till Lea igen så satte vi oss framför någon riktigt tjejfilm, haha! Runt 5 kom mamma och syster och hämtade mig efter att ha sett Ace Wilder i Forum. 
 
Idag var det hur bra väder som helst, sol och nästan sommarvärme! Vi ett åkte jag i alla fall till Ebba och var där, vi var i en park och lite på en studsmatta och åt kladdkaka, vi pratade och vi kollade på Youtube. Hade i alla fall väääldigt mysigt, kram! 
  
Some kind of like this :)
365 dagar | | Kommentera |
Upp